søndag 3. juli 2011

Tour de France 2011, 3. etappe mandag 4.juli


 
Etappe nummer 3 tar rytterne fra Vendee og nordover til Bretagne. Man passerer den lille havnebyen St.Nazaire og har målgang er i byen Redon. Etappen er flat og lettkjørt. Dette er spurterenes første store mulighet.
  • Følg med på underveis: Så lenge rittet går langs kysten er det alltid en fare for sidevind. De franske lagene kommer til å være hissig på å gå i brudd. De vil vise seg frem på hjemmebane. Her kommer det til å bli hardkjør fra start, helt til det etablerer seg et brudd som de franske lagene er fornøyd med. Bruddet vil sannsynligvis ikke få et alt for stort forsprang. Spurtlagene kommer til å holde kontroll på bruddet slik at det blir en massespurt på slutten. Det kommer fortsatt til å være nervøst og bli ikke overrasket om det kommer nye velt. HTC og Garmin kommer til å gjøre det meste av jobben.
  • Mitt tips: Her blir det massespurt. Cavendish er den største favoritten, men kommer til å bli utfordret av Farrar. Det er tidlig i rittet og alle er freshe. Alle spurterne kommer til å prøve og det kan bli en kaotisk spurt.
  • Slik endte det: Et brudd ble tidlig etablert, men feltet hadde hele veien god kontroll. Garmin og HTC gjorde jobben underveis. Som ventet ble det massespurt. Noen skarpe svinger gjorde at det ble en rotete spurt. Farrar fikk et perfekt opptrekk av Thor og Dean og vant enkelt foran Feillu og Rojas. Thor beholder den gule trøya og Rojas er ny mann i grønt. Ellers en etappe uten den store dramatikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar