lørdag 16. juli 2011

Tour de France 2011, 15. etappe søndag 17.juli

Pyreneene er over for i år og nå venter transport eteppe til Alpene. Start er i småbyen Limoux og målgang etter 193 km er i storbyen Montpellier. Etappen er helt flat og dette er spurternes eneste mulighet før vi når Champs-Élysées. Dette er også siste etappe før Tourens andre hviledag.


  • Følg med på underveis: Mange slitne bein nå. Allikevel er det nok av ryttere som vil i brudd. Her kommer imidlertid HTC til å sørge for at det blir massespurt. Cav er sugen på nok en etappeseier og han trenger også å sikre poeng til den grønne trøyen. HTC får nok hjelp av Lampre og Garmin om det trengs. Europcar vil også fortsette å nyte og vise frem den gule trøyen.

  • Mitt tips: Cavendish er storfavoritt. Det eneste som taler imot er at han kan være veldig sliten etter tunge dager i fjellene. Cav blir utfordret av Greipel og Farrar. Dette blir også en spurt for dem som fortsatt har krefter igjen.

  • Slik endte det: Som ventet hadde Europcar og HTC god kontroll på bruddet og dermed ble det massespurt. Cavendish levde opp til favorittstempelet og vant foran Farrar og Petacchi. Begge de to norske ble brukt som opptrekkere idag. Voeckler fortsetter i gult også på den andre hviledagen.
Kilde: http://www.letour.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar