mandag 13. juni 2011

Rittrening før Lillehammer-Oslo

I år som ifjor ble det rittrening før Lillehammer-Oslo med Vallhall Sykkelteam på bursdagen min. Pinsen gjorde at vi desverre var litt færre enn ønskelig, men det kommer meldinger om mye egentrening rundt omkring. Rammen med sol og 20 grader var ihvertfall perfekt. Vinden skulle imidlertid vise seg å bli riktig så tung. Begge gruppene kjørte felles fra Vallhall til Kjeller. Allerede etter 5 kilometer oppstod dagens triste situasjon. Da vi skulle svinge inn på en mindre vei oppstod det en litt brå oppbremsing. Desverre førte denne oppbremsingen til at Bente gikk i asfalten og Stein, vår medisinsk kyndige, kunne konstatere brudd i albuen. Maks uflaks for Bente. Jeg føler med deg og håper du er snart tilbake igjen!
     Fra Kjeller splittet vi gruppene og kjørte nordover til Gardermoen og Jessheim, før vi tok med oss Frognerbakkene på vei tilbake til Kjeller. Målsetning for gruppe 1 var 35 km/t i snitt. Medvind opp, men kraftig motvind tilbake, gjorde at vi endte de 6 mila med 33,3 km/t i snitt. Bildet: Vi sa oss likevel fornøyd med kjøringen da dagen skulle evalueres, og rullet etterhvert tilbake til Vallhall. Totalt 10 mil idag. Rapportene fra gruppe 2 sier at de endte litt under sin målsetning på 30 km/t i snitt, men at de også var fornøyd.  
     I dag vil jeg gjerne trekke fram Line. Endelig har vi fått en jente med på gruppe 1. Veldig moro. Ikke bare er hun jente, hun er også meget kjøresterk. En flott tilvekst på gruppe 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar