fredag 22. juli 2011

Tour de France 2011, 20. etappe lørdag 23.juli


Fjelletappene er over og nå skal årets Tour avgjøres. Dette er også den eneste individuelle tempoen. Start og mål er i Grenoble, mens selve løypen går i området syd og øst for Grenoble. Det er en veldig kupert tempo, noe som er en stor fordel for de som ikke er så sterke på ren tempokjøring
  • Følg med på underveis: Her er det flatt jern for dem som er topp 30 i sammendraget. I tillegg til disse er det en del tempoeksperter som kommer til å kjøre det de kan. De aller fleste syklistene vil forøvrig ta det med ro og kun sikre at de kommer inn innen makstiden. Rytterne er nå meget slitne. I toppen er det naturligvis kampen mellom Evans og The Schelcks som blir mest spennende. Andy kommer nok til å prøve å kjøre på tidene til Evans. På papiret er Evans den klart sterkeste, men etter 3 uker og på en ganske kupert løype, kan det bli gjevnere. En ledertrøye gir dessuten ekstra krefter.I kampen om ungdomstrøya skal Rollin forsvare sin ledelse på Taarame. Også den duellen kan bli gjevn.

  • Mitt tips: Sammenlagtgutta kommer til å kjøre det de kan. Men det er uansett vanskelig å komme utenom Spartacus som den største favoritten. I tillegg til sammenlagtgutta og sveitseren, se opp for Martin, Millar, Porte, Fuglesang, Malori og Edvald!

  • Slik endte det: Her ble det utklassing fra Evans. Andy var aldri inne i matchen. Utrolig imponerende av Cadel. Martin tok etappeseieren knepent foran Evans. Cancellara var uheldig og hadde våt veibane. Edvald var sliten, men var uheldig og måtte bytte sykkel. Bra kjørt uansett av Edvald. Contador ble tre på etappen. Thor tok den med ro til i morgen. Evans vinner Touren foran Andy og Frank.
Kilde: http://www.letour.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar