tirsdag 12. juli 2011

Tour de France 2011, 11. etappe onsdag 13.juli

Den 11. etappen tar rytterne et steg nærmere Pyreneene. Målgang etter 167,5 km, er i småbyen Lavaur. Etter massespurten på den 10. etappen er det gode muligheter for at vi får en reprise på den 11. Etappen har en ganske lett profil. Den eneste 3. kategorien kommer allerede etter 3 mil og derifra og inn er det temmelig lettkjørt. Siste km er helt flat. Forvent nok en rask spurt. Dette er forøvrig spurternes siste mulighet på en stund. På den 12. etappen venter Pyreneene!
  • Følg med på underveis: Mye det samme scenariet som på etappe 10. Brudd som blir kjørt inn av HTC, Garmin og Sky. Voeckler og Europcar vil verne om Maillot Jaune

  • Mitt tips:  Her er det gode muligheter for Cavendish. Med hele toget på plass igjen tror jeg Cav får revansj over Greipel. Det blir sannsynligvis en høyhastighetsspurt. De siste 4 km går nedover og siste km er relativt flat. Cav blir utfordret av Farrar, Petacchi, Feillu og Greipel. Samme scenariet som på etappe 10.

  • Slik endte det: Øsende regnvær, men etter massiv jobbing fra HTC ble det massespurt som ventet. Cavendish fikk sin revansj og slo Greipel og Farrar i spurten. Edvald ble nummer 5, mens Thor kjørte opptrekk for Farrar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar