lørdag 3. mars 2012

Klart for Vasaloppet!

Da var avreisedagen kommet. Det er lørdag morgen og jeg venter på teamkompisene i Vasastakerne. Bagasjen er pakket, matpakker smurt, ski preppet, form toppet (vel...) og alt er klart for Vasaloppet!

Sola skinner og alt ligger til rette for en flott tur. Værprognosene den siste uka har vært meget positive. Alt tyder på skarpt og meget raskt føre. Vi får se når vi kommer til Mora idag og får siste smøreprognose fra Swix.

Formgrunnlaget mitt er dessverre usikkert i år. På grunn av dårlige skiforhold nesten hele sesongen så har jeg ifølge treningsdagboka bare 30 mil på ski i år. På tilsvarende tidspunkt ifjor hadde jeg 50 mil. Får ta det som en tur og håpe det blir ok. Målsetningen er å forbedre fjorårets tid med en halv time og komme inn under 07:30. Det bør være mulig. Alt bedre enn det får være bonus.

Forøvrig synd at vi gikk glipp av superduellen mellom Northug og langløpseliten. Hadde vært artig å sett om Petter kunne vært med inn. Hadde han klart det så skulle de nok fått kjørt seg. Les forøvrig mer om årets pallkandidater i Vasastakernes analyse.

Ha en flott helg folkens. 9 mil på ski og så er det frem med sykkelen :)

Benchmark mot fjoråret på staven!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar