torsdag 1. mai 2014

Enebakk Rundt 2014 - sesongen er i gang

Da var årets første ritt gjennomført. Enebakk Rundt med Vallhall. Flott vær og grei temperatur skapte en fin ramme rundt arrangementet. Dette var mitt første Enebakk Rundt etter at det ble gjort en del betydelige endringer i løypen. Den nye distansen var ifølge min Garmin 83,2 km. Forøvrig gode og fornuftige endringer. Traseen fremstår nå på en mye mer helhetlig måte.

Selve rittet gikk som det måtte gå. Vi stilte med alt for få menn på start og da blir det tøft når det blåser en god del. Når laget i tillegg er veldig ujevnt besatt, så blir det litt rotete kjøring. En del falt av, men det var dessverre uunngåelig. Sånn er det. I kjent Vallhall ånd, gikk det pent og pyntelig. Ingen farlige situasjoner, ingen punkteringer og ingen velt, så det er jo bra.

De første 25 km. opp til Fjerdingby gikk det veldig rolig. Vi hadde 30 km/t i snitt. Det er klart at da blir det vanskelig å få noen stor tid. De neste tre milene til Enebakk, hadde vi et snitt på 38 km/t. Her var det riktignok ganske bra med medvind, men ok kjørt. Fra Enebakk og inn ble det tøft med motvind og også en del følgebiler som heftet oss. Men vi klarte å holde 34 km/t+ frem til Ekebergveien. Det var nok på dette strekke vi relativt sett kjørte best. Derifra og inn ble det håndbrekket på og defilering i 4 km i kjent Vallhall stil.

Vel i mål var alle enig i at 2:30 var det vi hadde inne med det mannskapet vi stilte til start med. 33,2 km/t i snitt er jo særdeles beskjedent, men vi hadde vel litt mer inne dersom det stod om livet på slutten. Uansett, stor takk til alle lagkameratene mine for en hyggelig tur. Alltid gøy å jobbe for dere!

Noen bilder fra Enebakk Rundt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar