onsdag 8. august 2012

Spinn Cup 2012 Runde 7, Høstsesongen er igang.

Da var høstsesongen i gang. 7. runde i årets Spinn Cup ble kjørt i "Ronde van Berg", nær Stavern. Løypa var reprise av den løypa vi kjørte i vår, i Runde 1. 4 runder à ca. 11,6 km i en småkupert trasè. Etter et døgn med mye regn, var det opphold og gode forhold. 


Formen er bra, men det har blitt litt mye mengde i det siste. Jeg tok rittet mest som trening og hadde fokus på å ligge riktig i feltet og passe på eventuelle brudd. Jeg har hatt veldig fine opplevelser i Spinn Cup tidligere i år, så jeg så virkelig frem til å kjøre ritt igjen. 


Første runde åpnet i et bra tempo. Etter 1 runde var snittet på ca. 41,0 km/t. På runde 2 og 3 gikk det imidlertid mye roligere (ca. 37,5). Jeg kjørte igjen elendig på første runde, men etter det var det ok. Synes egentlig det gikk litt for sakte på runde 2 og 3 og ved passering målgang for siste gang, satte jeg fart. Jeg fikk ingen luke og roet ned. Når vi kom til første bakke dro jeg til en gang til. Feltet var på en rekke opp den ca. 300 lange bakken. Det var tynnet litt ut, men fortsatt mange igjen. Litt for korte bakker til å gjøre den store forskjellen. Det var på tide å roe ned å gjøre seg klar for finalen. Sandefjord SK tok kommandoen og posisjonskampen mot spurten var i gang. 

Jeg var nok litt for heit underveis og hadde litt for lite å kjøre med i spurten. Stivnet dessverre 100 meter for tidlig. Det ble en 3. plass, og det var helt ok. En god start på høstsesongen. Snittfarten på de 46,5 km ble ca. 38,2 km/t. 

Mye å gjøre på jobb for tiden, men allerede søndag er det klart for neste ritt. Håper derfor det blir tid til litt trening også denne uken. Sarperittet i Veterancup kommer nemlig til å bli en helt annen historie.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar