fredag 28. oktober 2011

Rulleskitur i flott høstvær

Rulleskia er funnet frem og selv om jeg ikke satser så veldig hardt på skisesong, er det fint å ha litt grunnlag når de ordentlige skia skal på. Jeg er overhodet ingen stor skiløper, men sist vinter fikk jeg trent litt og gått noen renn. Før fjorårsesongen hadde jeg ikke hatt ski på beina på over ti år. Ikke hadde jeg gått mye på ski da jeg var liten heller så her var det å begynne fra scratch. Å fullføre Vasaloppet på en personlig tilfredsstillende måte var derfor en stor opplevelse.

Å gå på ski er utrolig bra trening. Både for overkropp, bein og kondisjon. Jeg er ikke typen til å sitte på spinningsykkelen og rulla hele vinteren. Mye deiligere å komme seg ut i marka. Det blir Vasaloppet denne vinteren også sammen med laget mitt Vasastakerne. Muligens ytterligere noen flere mindre renn. Ta gjerne en titt på sidene til Vasastakerne.

I dag har jeg hatt en strålende tur i Maridalen. Årets første rulleskitur blant folk. Fort går det absolutt ikke, men 10 km ble det. Etter at det har regnet i hele dag var 11 grader, sol og en god økt deilig.
Maridalen i fantastisk høstvær

2 kommentarer:

  1. Hvor er utgangspunktet for turen, trenger inspirasjon til flere turmuligheter på rulleski.
    Lena

    SvarSlett
  2. Hei Lena! Idag parkerte jeg bilen på Hammeren og gikk inn til Skar. Da slipper man den bratte bakken ved Skjerven (bondegården). Jeg gikk hovedveien begge veier, men man kan også gå den indre veien forbi Maridalen skole. Den veien er litt mer kupert, men har nylagt asfalt. Et annet alternativ er selvfølgelig å starte ved Brekke (inngangen til Maridalen). Enkelt å parkere eller ta buss, så i Maridalen er det mange muligheter :)

    SvarSlett